Røntgen av Samsung S3-mini batterier

Mitt orginale Samsung batteriet i min S3-mini døde etter bare ett år. Jeg har hatt god erfaring med billige batterier fra eBay før, men denne gangen ble telefonen min ganske ustabil. Det er derfor jeg tenkte jeg skulle ta et røntgenbilde av dem for å se hvor forskjellig de er inni.

Samsung i8190 original battery.

Samsung i8190 original battery.

Jeg erstattet det billige 1500mAh batteri med en litt dyrere «gull» batteri som viste seg å gjøre telefonen stabil igjen og ha en akseptabel batterilevetid. Her er hvordan de ser ut:

Three different batteries

Tre forskjellige batterier

Og et røntgen:

Samsung i8190 original battery.

Samsung i8190 original batteri / billig e-bay / gull batteri

Mens det er umulig å si så mye om kvaliteten på elektronikken med en enkel x-ray inntrykk er minst den billigste e-bay har en enklere krets. Jeg tror ikke at gullet batteriet faktisk har 2450mAh, men i det minste fungerer det like bra som originalen.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.